30 Aralık 2010 Perşembe

Vobomatik nedir?

Vobomatik nedir?

Vobomatik VOB piyasalarında işlem yapmak üzere optimize edilmiş bir sistemdir. Özellikle IMKB 30 endeks opsiyonu üzerinde tam optimizasyon yapılarak uzun süredir canlı hesaplarda denenmiştir. Vobomatik sisteminin alt yapısı uzun yıllardır kullanılan gösterge ve analiz araçlarının üzerine, uzman ve yıllardır bu piyasalarda işlem yapan bir ekip tarafından uyarlanarak oluşturulmuştur.
Sistem tamamen mekanik olarak Al ve Sat sinyalleri oluşturmaktadır. Tecrübeli trader ve uzman IT ekibi tarafından geliştirilen sistem, uzun bir süredir gerçek hesaplar ve bazı özel müşteriler tarafından kullanılmıştır. Sonuçlar oldukça tatmin edicidir.
Ocak 2011 yılından itibaren sinyal aboneliği başlatılacaktır. Sistem ve abonelik hakkında bilgi almak ve canlı demo için lütfen eposta aracılığı ile temasa geçerek randevu tespit edin. Aynı anda açılacak canlı demo sayısı ve sistemi tanıtacak personel kısıtlı olacağından; randevu tespiti önemlidir.
Sistem talep ettiğinizde gönderilecek tanıtım epostasında da göreceğiniz gibi oldukça basit ve takibi kolay bir sistemdir. Mekanik sistemlerin en önemli özellikleri hırs, panik ya da saplantılı tavır gibi insani özellikler taşımadıklarından, bu tarz hatalar yapmazlar. Sistemleri ortalama geliri ençoklamak ve alınan riski hesaplamaktır. Bu nedenle para yönetimi bölümü içerirler. Para yönetimi sayesinde zararın belirli bir aşamada olması ya da sinyalin yanlış olması durumunda pozisyonu kapatırlar.
Eğer sürekli ve insani yorum, haber veya beklenti ağırlıklı ara işlemler yapılmaz ise mekanik sistemler oldukça başarılı olabilirler. Vobomatik ise bu başarıya sahip bir sistem olup, gerekli canlı işlem testleri yapılmıştır.
Vobomatik Fidelis Investment Partners (UK) Limited şirketinin markası olup tüm satış ya da abonelik hakları bu şirket tarafından düzenlenir.

Hiç yorum yok: